Betonlook/ Betonciré, micro-cement en lavastone

Trappen

Keukens

Badkamers

Vloeren

Op zoek naar een industriële look in huis? Betonlook kent veel mogelijkheden en toepassingen. Zo kan het samen met vloerverwarming en in de woonkamer, keuken, badkamer of toilet worden toegepast.

Betonlook is handwerk. Dit maakt dat het een unieke uitstraling heeft. Zie het als een kunstwerk waar je de handtekening van de kunstenaar in ziet. We nodigen u van harte uit om bij ons in de showroom te komen kijken naar de kleuren en mogelijkheden.

Concrete Living kan voor u uw oppervlak bewerken met verschillende producten en in diverse kleuren en patronen. U kunt terecht bij ons voor:

Bij het afwerken van het betonlook oppervlak is het belangrijk om te weten op welke ondergrond gewerkt gaat worden. Is het beton, kalk, structuurverf etc. Afhankelijk van de ondergrond adviseer ik u over de mogelijkheden bij uw woonwensen.

Hoe onderhoud u betonciré / betonlook

Betonlook vraagt weinig onderhoud. Knoeit u er een keer op, dep dan zo snel mogelijk het oppervlak droog. U heeft jarenlang plezier van het resultaat!

De coatings die gebruikt worden houden niet van agressieve schoonmaken middelen. U kunt het beste schoonmaken met zachte zeepmiddelen. Zorg dat u de vloer droog dept als er water op valt. Zet niet direct plantenpotten op de vloer. Door het water geven wordt de onderkant vaak vochtig en dit kan zelfs op de beste vloer waterkringen geven.