Betonlook/Betonciré in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een unieke industriële look in uw huis in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Neem contact op voor de mogelijkheden, ik leg u graag uit hoe ik voor het beste resultaat zorg. Door mijn jarenlange ervaring ben ik een echte beton ciré specialist, en werk ik alleen met de beste materialen. Met Betonlook/Betonciré zijn er heel veel mogelijkheden. U kunt het in de woonkamer, keuken, badkamer of toilet gebruiken en zelfs combineren met vloerverwarming. Betonlook/Betonciré is handwerk, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Het kan worden vergeleken met een kunstwerk waar de handtekening van de kunstenaar in zichtbaar is.

Bij ons in de showroom kunt u de kleuren en mogelijkheden van Betonlook/Betonciré bekijken. U zult zien dat het een zeer veelzijdig materiaal is. Door de waterdichte en slijtvaste eigenschappen is het geschikt voor uiteenlopende ruimtes, óók voor een sauna of zwembad. Het kan worden toegepast op verschillende ondergronden en kan zowel glad als ruw afgewerkt worden. Hierdoor past het in verschillende interieurstijlen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Betonlook/Betonciré in Capelle aan den IJssel? Maak dan een afspraak via onze contactpagina om langs te komen in onze showroom in Oudewater om de mogelijkheden te bekijken. Wij helpen u graag verder!

Dit is een cementgebonden en waterdichte stucsoort. Dit product kan naadloos verwerkt worden, maar per project wordt door ons bepaald waar eventuele kitnaden moeten komen. Regelmatige reiniging met een zuurvrij reinigingsmiddel is het enige dat u hoeft te doen. Het product en de werkwijze is erg belangrijk bij de betonlook.

De betonlook gemaakt met Semco is opgebouwd uit verschillende lagen. Het grote voordeel is dat we hiermee op verschillende ondergronden kunnen werken (hout, tegels etc.). Daarnaast is dit een gecertificeerd product, waar al veel ervaring mee is opgedaan. Zo bent u zeker van een kwalitatief goede afwerking. 

Er is simpelweg sprake van de toevoeging van lavasteen aan een gietvloer. De combinatie kunsthars/epoxy en lavasteen zorgt voor een extremiteit als het gaat om het slijtvaste, krasvaste en waterdichte karakter. In dat opzicht zorgt deze ontwikkeling zelfs voor een nieuwe generatie naadloze vloeren.

Veelgestelde vragen over beton ciré

 1. Wat is Beton Cire?
  Beton Cire is een decoratieve betonstuc die gebruikt wordt om oppervlakken zoals vloeren, wanden, meubels en trappen te bedekken. Het is een mengsel van cement, hars en pigmenten dat een naadloze en waterdichte afwerking biedt.
 2. Waar kan Beton Cire worden toegepast?
  Beton Cire kan worden toegepast op vloeren en op verschillende ondergronden, zoals beton, tegels, hout, gipsplaat en MDF. Het is populair voor vloeren en het renoveren van badkamers, keukens, woonkamers en andere ruimtes in huis, maar het kan ook buiten worden gebruikt.
 3. Is Beton Cire geschikt voor natte ruimtes?
  Ja, Beton Cire is zeer geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers en douches. Door de waterdichte eigenschappen kan het direct op de wanden en vloeren worden aangebracht. Hierdoor ontstaat er een naadloze afwerking zonder voegen, waardoor er geen kans is op lekkages.
 4. Hoe wordt Beton Cire aangebracht?
  Beton Cire wordt in verschillende lagen aangebracht. Eerst wordt er een hechtprimer aangebracht op de ondergrond. Vervolgens wordt de Beton Cire in meerdere lagen aangebracht met een spaan en gladgestreken. Na droging wordt de Beton Cire geschuurd en vervolgens afgewerkt met een sealer voor extra bescherming.
 5. Is Beton Cire verkrijgbaar in verschillende kleuren?
  Ja, Beton Cire is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Er zijn standaardkleuren beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een kleur op maat te laten maken. Hierdoor kan Beton Cire perfect worden afgestemd op de gewenste interieurstijl.
 6. Hoe onderhoud ik Beton Cire?
  Beton Cire is vrij eenvoudig te onderhouden. Het oppervlak kan regelmatig worden gereinigd met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek of spons. Het wordt aanbevolen om geen agressieve schoonmaakmiddelen of schurende materialen te gebruiken, omdat dit de beschermende sealer kan aantasten.
 7. Kan Beton Cire worden toegepast op vloerverwarming?
  Ja, Beton Cire kan worden toegepast op vloerverwarmingssystemen. Het is een uitstekende warmtegeleider en zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de vloer. Dit maakt het ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.
 8. Hoe duurzaam is Beton Cire?
  Beton Cire is een duurzaam materiaal met een lange levensduur. Het is bestand tegen slijtage en kan jarenlang meegaan zonder dat het zijn kwaliteit verliest. Bovendien is Beton Cire milieuvriendelijk, omdat het geen schadelijke stoffen bevat.
 9. Kan Beton Cire worden aangebracht door doe-het-zelvers?
  Hoewel Beton Cire door doe-het-zelvers kan worden aangebracht, vereist het wel enige ervaring en vakmanschap om een professioneel resultaat te behalen. Het is belangrijk om de juiste technieken en materialen te gebruiken om problemen zoals luchtbellen, strepen of scheuren te voorkomen. Het inschakelen van een professionele vakman wordt daarom aanbevolen.
 10. Hoe lang duurt het aanbrengen van Beton Cire?
  De duur van het aanbrengen van Beton Cire hangt af van de grootte van het oppervlak en de ervaring van de persoon die het aanbrengt. Over het algemeen kan het aanbrengen van Beton Cire enkele dagen tot een week duren, inclusief droogtijd tussen de lagen.

We hopen dat deze veelgestelde vragen en antwoorden over Beton Cire nuttig zijn geweest. Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.