Over ons

Over Concrete Living

Contact

Ik ben Otis Ernst, uw specialist voor betonlook en stucwerk.

Mijn naam is Otis Ernst. Sinds 1999 ben ik stukadoor en in 2007 ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Vanaf 2010 ben ik me gaan richten op de particuliere sector. Ik ben toen ook begonnen met latexspuiten zodat ik mijn klant een totaalpakket kan aanbieden. In 2012 kwam betonciré op mijn pad en dat is in de loop der jaren steeds meer mijn passie geworden. Ik heb diverse trainingen gevolgd in Italië en Spanje, met als resultaat dat ik kan zeggen dat ik veel verstand heb van betonlook. Daarnaast vind ik de materialen mooi om mee te werken en ben ik iedere keer weer trots op het eindresultaat.

Ik werk met 3 producten betonlook. Ik heb met alle 3 de fabrikanten een zeer goede verstandshouding en jarenlang ervaring zodat ik de klant altijd goed van dienst kan zijn.

Bekijk deze website of FacebookInstagram of Pinterest om recent werk van mij te zien. Dit zijn onze eigen foto’s of van de fabrikant van het product waar we mee werken. 

Werkwijze

Om kwaliteit te garanderen werk ik met het 5-s model. Dit model zorgt voor een goede werkwijze en maakt het voor u als klant inzichtelijk waarom bepaalde stappen belangrijk zijn in het proces om een mooi eindresultaat te verkrijgen waar u lang plezier van heeft.

1. Scheiden: alleen de spullen die nodig zijn voor de klus zijn in de werkruimte aanwezig.
2. Schikken: alles heeft een vaste plek in de werkruimte.
3. Schoonmaken: voordat begonnen kan worden aan het werk moet de ruimte zo schoon mogelijk zijn.
Stof, vuil of schimmels zorgen voor een minder goede hechting.
4. Standaardiseren: Ik volg een standaardprocedure waar ik eerst voorbehandel, laat drogen en dan de eerste laag aanbreng. Het drogen is erg belangrijk en ook afhankelijk van de weersomstandigheden. Afhankelijk van het product volg ik de door hen geadviseerde volgorde van werken.
5. Stimuleren: Ik communiceer met u over de voortgang en het resultaat.

De producten waarmee ik werk zijn gecertificeerd. Dat betekent dat de producten zich bewezen hebben ten opzichte van andere producten in de markt. Een stukje zekerheid voor u als klant. Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis up to date te houden. Zo bent u zeker van een ervaren en gespecialiseerd vakman.

Over ons

Dus, waarom kiest u voor Concrete-Living?

♦ Vakmanschap voor een eerlijke prijs. Duidelijke afspraken en planning.

♦ Conrete-Living is aangesloten bij het betonlook gilde. Dat is een groep vakspecialisten op dit gebied. We wisselen kennis en ervaring uit en werken alleen met de beste producten. 

♦ Wij plannen graag een afspraak met u in om een klus te bespreken, elke situatie is immers anders. U kunt ons bezoeken in de showroom in Oudewater (Utrecht). Bij SieMatic keuken in Oosterhout (Noord-Brabant) en bij BBM keukens in Bergambacht kunt u mijn werk ook bezichtigen. Maak een afspraak, zodat ik u van informatie kan voorzien.