Contact

Maak een afspraak en bezoek mijn showroom in Oudewater

Marko de Kogel
Marko de Kogel
30/09/2022
Onlangs heeft Otis onze hele benedenverdieping en het trappengat gestuct met gips en de achterwand van onze nieuwe keuken en het toilet met lava. Tevens al het gipsstucwerk met latex gespoten. Het resultaat is fantastisch! Het contact met Otis tijdens het voortraject en de uitvoering was erg leuk en relaxt. Hij was betrokken, heeft goed rekening gehouden met onze wensen en bracht zelf goede ideeën in. Otis is een vakman met passie voor zijn vak, met name de betonlook. Met het lavastuc heeft hij een geweldig product in huis. Als dat je ook wat lijkt dan niet langer twijfelen en Otis bellen!!
Evelien De Jong
Evelien De Jong
02/07/2022
Professioneel en meedenkend! Goed contact, goed advies, werkt nauwkeurig en is heel flexibel! Zeer tevreden met het eindresultaat!
Romy Kloet
Romy Kloet
28/10/2021
Prachtig en snel werk geleverd door Otis en wat een behulpzame man boordevol goede ideeën. Wij zijn super blij met Otis zijn hulp. Ik zou hem een ieder aanraden.
Ilse Ketelaar
Ilse Ketelaar
23/08/2021
Otis is een echte vakman! Hij heeft ons goed geïnformeerd over de betonlook in onze badkamer; wat het precies is, hoe dit aangebracht wordt, hoe je het kunt schoonhouden, etc. Het eindresultaat is fantastisch! Ook de communicatie verliep soepel. Otis reageert snel en is erg betrokken.
Mike Ketelaar
Mike Ketelaar
23/08/2021
Otis is echt een vakman die met passie over zijn vak praat. Hij werkt zeer netjes en laat geen rommel achter. Hij legt ook uit wat betoncire is en of het wel of niet geschikt is voor je situatie. Hij heeft onze hele badkamer gestuct, en het eind het eindresultaat is echt geweldig! Wij zijn er ontzettend blij mee en kunnen het iedereen aanraden die ook interesse heeft in te betoncire.
Jarno Valster
Jarno Valster
11/02/2021
Otis heeft onze toiletruimte prachtig gestuct in beton-cire. Otis levert vakwerk, werkt netjes en komt zijn afspraken na.
Mandy Blabla
Mandy Blabla
05/07/2020
Onze betonlook muur is echt geweldig. Dit bedrijf heeft serieus geluisterd naar onze wensen en heeft ons maatwerk afgeleverd die uniek en prachtig is. Otis is een vakman met passie voor zijn werk. Wij raden dit bedrijf absoluut aan!!