Diensten

- Betonlook of Beton Ciré

De betonlook geeft een mooie, stoere, robuuste look. Maar hoe wordt deze gemaakt? Ik leg het graag goed aan u uit, zodat u een weloverwogen keus kunt maken.

Maak een afspraak en kom langs in mijn showroom om zelf het verschil te zien.

Hieronder benoem ik drie verschillende producten die ik toepas:

Dit is een cementgebonden en waterdichte stucsoort. Dit product kan naadloos verwerkt worden, maar per project wordt door ons bepaald waar eventuele kitnaden moeten komen. Regelmatige reiniging met een zuurvrij reinigingsmiddel is het enige dat u hoeft te doen. Het product en de werkwijze is erg belangrijk bij de betonlook.

De betonlook gemaakt met Semco is opgebouwd uit verschillende lagen. Het grote voordeel is dat we hiermee op verschillende ondergronden kunnen werken (hout, tegels etc.). Daarnaast is dit een gecertificeerd product, waar al veel ervaring mee is opgedaan. Zo bent u zeker van een kwalitatief goede afwerking. 

Er is simpelweg sprake van de toevoeging van lavasteen aan een gietvloer. De combinatie kunsthars/epoxy en lavasteen zorgt voor een extremiteit als het gaat om het slijtvaste, krasvaste en waterdichte karakter. In dat opzicht zorgt deze ontwikkeling zelfs voor een nieuwe generatie naadloze vloeren.

- Stucwerk

Wanneer wij voor u het stucwerk verrichten, o.a. Glad pleisterwerkSierpleisterBuitenstukadoorswerk, dan kunt u er gerust vanuit gaan dat uw muren en plafond perfect en professioneel worden afgewerkt.

Goed om te weten:

Onze opgegeven prijs is inclusief, dat wil zeggen, inclusief van tevoren alles goed afplakken en afdekken, voorstrijken, stuken met verschillende soorten gips. Waar nodig gaat er gaas over de scheuren, en worden er hoekprofielen geplakt. Afpleisteren doen we met pasta, vanwege een spekglad resultaat.

- Latex spuiten

Op zoek naar een mooi en egaal resultaat voor al uw muren en plafonds? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van latex spuiten, weten wij precies hoe wij voor u het gewenste resultaat kunnen behalen.

Latex spuiten, is in vergelijking met een roller, veel sneller en het resultaat is ook veel strakker, omdat de latex muurverf met spuiten egaal en gelijkmatig wordt aangebracht. 

Gereedschap is het halve werk, wij werken met een Graco spuitmachine. Hierdoor kunnen wij een goede spuitkwaliteit garanderen!

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht? Dan kunnen wij uw woning in 1 week bespuiten met pasta, de week hierna kunnen wij het afspuiten met latex. Doordat de pasta een dunnere laag geeft dan stucwerk versnelt u de droogtijd. Als u zeker wilt zijn van een naadloze afwerking kies dan zeker voor deze afwerking van pasta i.p.v. renovliesbehang. Zo heeft u een veel strakker resultaat.