Betonlook/ Betonciré, micro-cement en lavastone

Trappen

Keukens

Badkamers

Vloeren

 

Op zoek naar een industriële look in huis? Betonlook kent veel mogelijkheden en toepassingen. Zo kan het samen met vloerverwarming en in de woonkamer, keuken, badkamer of toilet worden toegepast.

Betonlook is handwerk. Dit maakt dat het een unieke uitstraling heeft. Zie het als een kunstwerk waar je de handtekening van de kunstenaar in ziet. We nodigen u van harte uit om bij ons in de showroom te komen kijken naar de kleuren en mogelijkheden. 

Concrete Living kan voor u uw oppervlak bewerken met verschillende producten en in diverse kleuren en patronen. U kunt terecht bij ons voor:

Bij het afwerken van het betonlook oppervlak is het belangrijk om te weten op welke ondergrond gewerkt gaat worden. Is het beton, kalk, structuurverf etc. Afhankelijk van de ondergrond adviseer ik u over de mogelijkheden bij uw woonwensen.

Hoe onderhoud u betonciré / betonlook

Betonlook vraagt weinig onderhoud. Knoeit u er een keer op, dep dan zo snel mogelijk het oppervlak droog. U heeft jarenlang plezier van het resultaat!

De coatings die gebruikt worden houden niet van agressieve schoonmaken middelen. U kunt het beste schoonmaken met zachte zeepmiddelen. Zorg dat u de vloer droog dept als er water op valt. Zet niet direct plantenpotten op de vloer. Door het water geven wordt de onderkant vaak vochtig en dit kan zelfs op de beste vloer waterkringen geven. 

Veelgestelde vragen over beton ciré

 1. Wat is Beton Cire?
  Beton Cire is een decoratieve betonstuc die gebruikt wordt om oppervlakken zoals vloeren, wanden, meubels en trappen te bedekken. Het is een mengsel van cement, hars en pigmenten dat een naadloze en waterdichte afwerking biedt.
 2. Waar kan Beton Cire worden toegepast?
  Beton Cire kan worden toegepast op vloeren en op verschillende ondergronden, zoals beton, tegels, hout, gipsplaat en MDF. Het is populair voor vloeren en het renoveren van badkamers, keukens, woonkamers en andere ruimtes in huis, maar het kan ook buiten worden gebruikt.
 3. Is Beton Cire geschikt voor natte ruimtes?
  Ja, Beton Cire is zeer geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers en douches. Door de waterdichte eigenschappen kan het direct op de wanden en vloeren worden aangebracht. Hierdoor ontstaat er een naadloze afwerking zonder voegen, waardoor er geen kans is op lekkages.
 4. Hoe wordt Beton Cire aangebracht?
  Beton Cire wordt in verschillende lagen aangebracht. Eerst wordt er een hechtprimer aangebracht op de ondergrond. Vervolgens wordt de Beton Cire in meerdere lagen aangebracht met een spaan en gladgestreken. Na droging wordt de Beton Cire geschuurd en vervolgens afgewerkt met een sealer voor extra bescherming.
 5. Is Beton Cire verkrijgbaar in verschillende kleuren?
  Ja, Beton Cire is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Er zijn standaardkleuren beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een kleur op maat te laten maken. Hierdoor kan Beton Cire perfect worden afgestemd op de gewenste interieurstijl.
 6. Hoe onderhoud ik Beton Cire?
  Beton Cire is vrij eenvoudig te onderhouden. Het oppervlak kan regelmatig worden gereinigd met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek of spons. Het wordt aanbevolen om geen agressieve schoonmaakmiddelen of schurende materialen te gebruiken, omdat dit de beschermende sealer kan aantasten.
 7. Kan Beton Cire worden toegepast op vloerverwarming?
  Ja, Beton Cire kan worden toegepast op vloerverwarmingssystemen. Het is een uitstekende warmtegeleider en zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de vloer. Dit maakt het ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.
 8. Hoe duurzaam is Beton Cire?
  Beton Cire is een duurzaam materiaal met een lange levensduur. Het is bestand tegen slijtage en kan jarenlang meegaan zonder dat het zijn kwaliteit verliest. Bovendien is Beton Cire milieuvriendelijk, omdat het geen schadelijke stoffen bevat.
 9. Kan Beton Cire worden aangebracht door doe-het-zelvers?
  Hoewel Beton Cire door doe-het-zelvers kan worden aangebracht, vereist het wel enige ervaring en vakmanschap om een professioneel resultaat te behalen. Het is belangrijk om de juiste technieken en materialen te gebruiken om problemen zoals luchtbellen, strepen of scheuren te voorkomen. Het inschakelen van een professionele vakman wordt daarom aanbevolen.
 10. Hoe lang duurt het aanbrengen van Beton Cire?
  De duur van het aanbrengen van Beton Cire hangt af van de grootte van het oppervlak en de ervaring van de persoon die het aanbrengt. Over het algemeen kan het aanbrengen van Beton Cire enkele dagen tot een week duren, inclusief droogtijd tussen de lagen.

We hopen dat deze veelgestelde vragen en antwoorden over Beton Cire nuttig zijn geweest. Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.